@MyTeksi

Tuesday, May 28, 2013


Pernah dengar MyTeksi? MyTeksi ni kita boleh guna untuk cari teksi. Tak perlu call. Just booked online je. Application ni boleh download di Play Store.
Dengan guna aplikasi ni, die siap bagitau no plat teksi, nama driver, berapa anggaran nak bayar dan estimated time teksi nak sampai. Memang bagus.
Ibu dah try guna. Memang sangat dipercayai. Boleh share lagi perjalanan kita if rasa cuak ke apa. Memang sangat mudah dari nak call toll line yang nak angkat pun payah pastu kena tunggu lama. Huhu.
Apa pun bolehla cuba if nak guna teksi. Ibu recommend sgt. ;).

Posted via Blogaway



2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

bgusnya... sekarang macam2 apps da ada... yang penting tenet kena on je la.. uhhuuh

zarena heeney said...

mcm2 la skang nie punya application kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop