@ Checklist Untuk Ammar

Tuesday, June 4, 2013

 
Memandangkan Ibu sekarang dah kena ke ofis hari-hari maka susahla nak pantau Ammar. So setelah meng'google' akhirnya Ibu jumpa satu checklist yang menarik untuk Ammar. Saje cari yang ada karton sikit kasi die semangat. Kalau tak nak mandi/makan pun macam nak perang. Huhu. Semoga checklist ni dapat membantu Ibu. Heh.
 


So kat part kosong tu Ibu tulis siap-siap kerja apa die nak kena buat untuk hari tu. Matematik ke English ke. Bila siap die sendiri akan tick. Balik petang Ibu atau Ayah akan check latihan yang die buat. Nak buat macam mana sekarang Ammar still home school. Insyaallah tahun depan baru nak hantar die ke sekolah.

Sample Image

 
Pelbagai barangan menarik untuk anda dengan harga yang murah. Lawati: http://kedaibabyibu.blogspot.com/
 
 

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zarena heeney said...

wah sgt2 la comey jadual waktu tu

kak ina kl (1) said...

checklist yang bagus untuk anak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop