@ KFO

Tuesday, June 11, 2013

Mesti korang heran ni apalah KFO ni. Canggih nau nama. Sebenarnya Korea Factory Outlet. Boleh pulak singgah sini masa pergi melawat mak sedara di Hospital Gleneagles. Kedai ni berdepan dengan hospital tu.



Apa yang best? Kata MIL (sebab MIL pandai tengok perabot, Ibu ni hancus) kualiti baik memang perabot Korea tahan lasak dan berkualiti. Banyak juga barang die - berlekuk, berbunga semua ada la kiranya.




 


Kedai dia ada satu lagi kat West Point, Lebuh Bandar Utama. Kata pekerja, kalau kat West Point ni lagi murah sbb tokey cawangan ni baik hati. Tokey kat kedai kitaorang pgi memang susah sikit. Penat la MIL minta tawar. Akhirnya, Ibu terjebak juga. Tara...


 
Nak letak bawah cermin kat dining hall. Nanti Ibu amik gambar. Dah sampai dah semalam (penghantaran percuma ye :).  Sape tengah nak survey perabot dan suka perabot kayu bolehla pergi ye :).
 

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Rozita said...

cantik meja tu... ukirannya...

Hilmirda Daud said...

Selalu gak lalu kat situ tapi tak perasan pulak kedai tu.

Qashmere said...

Saya suka set kerusi putih tu..macam Italian Set

Anonymous said...

dekat mne ni?taip nama ospital..byk branch pulak..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop