@ Shopping di Best Buy World

Wednesday, June 19, 2013

Ramai tanya mana nak beli produk kecantikan murah-murah. Ibu ada jumpa satu website ni - http://my.bestbuy-world.com/. Harga memang berpatutan lebih-lebih lagi bila time Happy Hour (seriously barang SK2 boleh dapat 50% tau - memang murah gile.



Selain kosmetik, perfume la beg pun ada. Kena rajin jenguk tunggu sales die. Satu lagi kalau was-was dengan barang - boleh je nak COD. Tapi ni apply kepada area Selangor/KL jelah. Kalau beli lebih RM150 - free shipping. Ha best kan? So jemput jenguk ye.  

Oh ya ni iklan tak berbayar. Saja promote since ramai bertanya pasal SK2. Ibu dah pernah beli kat sini dan dijamin original. :)

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Lynn Hamzah said...

leh try godek la nanti...mana tahu ada yang berkenan...

Nurul Farhana Kasim said...

Ya kak...sy pon dh 2 kali beli kat situ..memang berbaloi2 terutamanya utk kita yang baru nak test kesesuaian produk..xde laa membazir beli saiz besar kat kaunter tu pastu kulit xleh terima..

s a r a h said...

bile nak tau die ade happy hour?

sharahaila.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop