@ Baju Kurung Kanak-kanak Yang Comel

Tuesday, July 2, 2013

Sejak ada anak dara ni Ibu memang excited sikit. Yelah kalau anak laki, bajunya simple je. Kalau tak tshirt, kemeja. Kalau tak seluar panjang, seluar pendek. Tapi kalau anak perempuan, ada pelbagai jenis. Tshirt, blouse, skirt labuh, skirt pun ada seribu satu jenis. Heh. Tapi untuk raya mestilah nak baju kurung kan? Baru nampak ayu gitew. :)
 
Korang dah tempah baju kurung untuk anak dara anda? Ibu dah. :) Semangat kan. Meh tengok Amani posing.
 



 
Comelkan. Baju ni dari Handmade By Gee. Boleh klik link Handmade By Gee. pelbagai pilihan menarik. Just pilih kain dan design macam mana. Antara design lain yang ada
 


 
Ha jangan tunggu lama-lama. Nanti abis :)
 
 

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Qashmere said...

CANTIK! cute..saya dah tempah awal. kalau tahu bole order sini

Fadth Wan said...

cantiknya. comey sgt sgt.

Nuha Apparels said...

tumpang ye
kat sini pun ade baju kurung budak
http://nuhaapparels.blogspot.com/2013/04/baju-kurung-budak-english-cotton-2013.html

selaseh said...

Comel. Model tu cam pakai kimono pon ada

Oyis said...

mmg, anak pompuan mcm2 gaya. klo rak baju kt kedai ada 5, 4 tu je poenuh baju baby girl, 1 je utk boy. saya yg ank 1st girl, jd x puas hati membeli baju utk anak 2nd yg boy ni. 'ni je yg ada? INI AJERRRR?!!' kata saya pada hubby hehe.. cultural shock gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop