@ Baju Kurung Nursing

Tuesday, July 23, 2013

Susah juga Ibu-Ibu yang breastfeed baby ni nak bergaya. Pakai dress tak boleh, jubah tak boleh, kurung moden tak lepas nak selak pula.  Tapi hati masih lagi nak bergaya - tak gitu?. Sebelum ni ada jumpa a few kedai jual tapi designnya sedih je. Google punya google akhirnya Ibu jumpa satu page yang jual baju kurung nursing yang cun. Meh tengok sikit..
 
nama page tu CALOMERA - Klik kat link tu kalau korang berminat ye. Ni bukan entri berbayor tau tapi entri customer yang suka hati :). Ibu beli yang mana? Haha - tunggu gambar raya ye.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

yatie chomeyl said...

alaa nape baru bgtau..dh terbeli baju raya lain dah hehehe

Qashmere said...

Bagus yer baju cam ni...sesuai untuk yang menyusukan anak lagi

Oyis said...

cantik! pki zip dpn eh yana? tp kita x mampu nak melaram lg la, rasanya pregnancy weight lom surut habis :P

.Edi.Jie. said...

dah tgk..cantik..but sian i..saiz tak cukup..terasa sgt padat memakai baju ini..hehehe

jemput singgah..

olahbersama.blogspot.com

Nadia Bakly said...

Kami juga menawarkan Nursing Kebaya/ Nursing Kurung Kedah Modern/ Nursing Kurung Modern di https://www.facebook.com/bebebundocollection Jemput singgah! :)

Mummy Passion said...

Haa.. sekarang dah banyak dah baju kurung, dress, jubah yg memang direka khas untuk nursing.. lagi baik yang guna selak2 je.. zip2 mcm leceh je.. sbb kena bukak zip dulu.. combine dgn sling (anduh untuk dukung bayi tu) campur pakaian dalam yg memang khas untuk menyusu serta pakaian luar mmg direka khas untuk menyusu serta ade tyle, pasti hidup anda aman, tenang dah tak perlu risau2 nak breastfeed kat public.. ade terbaca satu tagline.. breastfeed in style.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop