@ Rezeki di Pagi Hari

Wednesday, July 17, 2013

Memang betul la bangun awal-awal ni murah rezeki. Heh. Selalu Ibu pukul 9 pagi, baru nak gerak ke opis. Hari ni tumpang adik Ibu, so lepas subuh dah gerak. Masuk ofis, check-check email je - wallah. Dapat email dari salah seorang agen yang Ibu kenal masa terlibat dengan iklan Anmum dulu.
 
Alhamdullilah rezeki, die offer Ibu lawatan ke oversea. Semua perbelanjaan ditanggung. Pergi mana? Tak boleh bagitau lagi sebab kena tengok detail dan kontrak dulu. Apa-apa pun, tq sebab made my day.:)
 
 
 
 
Cerita pergi Korea pun hutang lagi - huhu
 

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Cik Puan Rara said...

wow Alhamdulillah.tahniah ibu!

Oyis said...

mmg rezeki. bestnya dpt jln2 Alhamdulillah...

skang yana dah naik keja la ek. kita pon naik awal june ari tu. lg la x dan nak cari masa nak blogging dah :P

Asyikin Azizan said...

Alhamdulillah.. rezeki di bulan Mulia..Tahniah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop