@ D'stylo Boutique

Friday, August 23, 2013

Kalau nak cari dress yang cantik dan murah bolehla berkunjung ke FB D'stylo Boutique. Ibu selalu ke butik diorang sebab dekat Kota Damansara je. Banyak pilihan dress. Mostly bawah RM100. Bolehla nak pakai pergi dinner ke open house ke. Nak pakai g kerja pun ok.







Ibu suka yang bawah ni





Boleh pakai nursing sekali. Nak pakai raya boleh n g kerja pun ok. Selamat menjengah D'stylo Boutique.

posted from Bloggeroid

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zarena heeney said...

skang nie mcm2 jenis fesyen yg blh di pakai ke ofis dan kasual wear kan
mudah :)

LilYofDaPond said...

dah pernah singgah..plus beli 2 helai.. ehhehe sukaa sangat!

s a r a h said...

kat area mana kat kota damansara ni?
mmg nak cari dress la untuk raya haji ni...

Yana said...

kedai ni depan subaidah. berdekatan dengan kedai alhumaira yang dulu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop