@ Nursing Dress EDZ

Friday, August 30, 2013

Ramai pula bertanya pasal dress Ibu pakai raya hari tu. Dress tu dress biasa tapi boleh jadi nursing dress sebab ada butang di depan. First time sebenarnya beli dress. Macam best pula sebab dress tu flowy rasa macam Cinderella - haha  - sila abaikan ayat ni.




Ibu beli di EDZ - http://edz.com.my/.

 
Banyak lagi pilihan dress die. Ibu recommend sebab dress die potongan sedap (bukan sedap dimakan, tapi sedap dipakai), kain sejuk dan terletak je. Kalau nak try boleh ke kedai mereka di Bangi (Ibu belum pernah sampai, hari tu gamble je beli online nak pakai raya punya pasal). Antara dress lain yang ada:
 
 
 
 
 
 
 
Ha sape berminat bolehla terjah ye http://edz.com.my/. Pakia p opis pun cantik juga, tampak manis dan sopan, tapi Ibu naik motor maka angan-angan tu letak jelah ketepi, kang masuk kain dalam tayar motor sia-sia saje. Hukhuk.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknya design dia :)

Norlizayati Othman said...

Assalamualaikum. Tergerak hati nak jenguk sini. Bila tgk foto babyibu kat sini, Liza tiba2 teringat kes tudung yg Liza tempah drp blog ni. Pettemuan dpn Hospital Jitra tu. Hehe..Means that, u are te owner of this blog, Yana! Ya Allah, patut la nampak2 je ritu saya kata familiar. Then satu U lak. Anyway, macam mana kawan awak, Nora? Dah sihat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop