@ Pureen Warehouse Sale 24-25 Ogos 2013

Wednesday, August 21, 2013

Yeay acara wajib pergi kembali lagi. Memang berbaloi. Kali ni nak borong banyak toiletries - tisu, sabun mandi, sabun botol - suma dah habis stok sebab asyik missed pergi. Huhu. Kepada tak pernah pergi boleh tgk review di sini:
 

Ha banyaknya sejarah pergi. So far memang puas hati. Walaupun makin tahun harga makin naik. Tapi still murah dari luar. Kalau dulu baju selai RM1 pastu naik selai RM3. Last pergi ada lagi RM3 selai tapi dah kurang. Tapi masih still berbaloi. Satu lagi kain baju pureen ni sedap especially yang plain tu. Memang selesa dan tahan lama. Oklah. Jumpa di sana ye :)
 

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

yatie chomeyl said...

24-25 tu kan ahad & isnin. ke 23-24 sbnrnya yana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop