@ Cawan dua dalam satu

Tuesday, September 24, 2013

Cawan (padahal gelas) yang integrate dengan straw. Tok abah beli khas untuk Amani dan Ammar. Ibu suka sebab Amani belum pandai lagi kalau minum hirup, selalu basah baju. Jadi bila pakai cawan ni, kurangla sesi basah lencun. Tq Tok Abah.


posted from Bloggeroid

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nana Aris said...

salam,

ada tips tak macam mana nak ajar baby minum from straw..puas saya acu straw kat baby..tak mau dihisapnye


Btw, kalau berminat dengan supplement from Shaklee saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

thanks!

mysha said...

Wah.. best cawan mcm nih.. takdela jenuh nak kene salin baju sbb tumpah air hehehe..

Lama tak jengah blog ibu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop