@ Fuzana Mokhtaza In the House

Sunday, September 22, 2013

Kawan Ibu perkenalkan Fuzana Mokhtaza ni. Ibu suka design die - simple tapi elegent. Selain baju biasa, Fuzana juga banyak buat baju untuk bertunang dan kahwin. Oh memang cantik sangat baju die. Kalaula boleh bersanding sekali lagi memang dah Ibu amik kat sini. :P. Antara collection Fuzana Mokhtaza ni:




Ni collection Raya hari tu rasanya
 



Selepas berkali-kali melawat website Fuzana Mokhtaza ni - akhirnya dapat juga Ibu memilikinya. Senyum meleret ni. :) Cutting die cantik dan harga pun sangat berpatutan.


Baju mana Ibu beli? - nanti Ibu pakai Ibu amik gambar ye. Minggu depan dah nak pakai satu. Heh. Thanks Fuzana untuk baju yang cantik-cantik ni. Tak sabar tunggu collection Raya Haji pula :P.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop