@ Hotel Sama-Sama KLIA

Tuesday, September 17, 2013

Hujung minggu lepas ada cuti 3 hari. Korang g mana? Ibu ada workshop 3 hari di Hotel Sama-Sama dekat KLIA. Ibu bawa semua orang pergi. So mereka lepak-lepak di hotel sementara Ibu bertungkus lumus di bawah. Huhu. Cantik juga hotel ni - bestla.
 
  
 
Ibu check in dulu hari Sabtu - isy empuk tilam ni


 
Luas juga biliknya

 
Amik gambar, sembahyang - terus kena turun balik ye. Huhu.

 
 

 
Tiga hari berteleku di bilik bawah ni. Tapi yang best kat sini - makanan banyak gile. Pagi makan, pukul 10 makan, pukul 1 lunch, pukul 4 ada tea break, pukul 6 dah dinner. Ehem memang mewah makanan. Dan akibatnya - huhu lemau sikitla nak berfikir. hehe.


 
Segan pula nak amik gambar banyak-banyak kat café die
 
Apa pun alhamdullilah workshop tiga hari menghasilkan output yang diperlukan. Paling Ibu best sebab Amani dapat belajar jalan. Sebab kat situ karpet maka Amani pun asyik practice jalan ke sana sini. Maka anak Ibu dah pandai jalan (dah setahun 3 bulan tau). Syabas mere bethi.
 

 

Cerita g Hong Kong? Kejap eh - minggu ni dah start kelas. So Ibu sangat bz. Huhu.


0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop