@ OMG - 40?

Friday, September 13, 2013

Semalam timbang berat. Huhu 40 kg sahaja saya ni. Ni dah kes boleh melayang. Huhu. Apa nak buat, dari bulan Ogos tahun lepas Ibu memang tak cukup rehat - masuk gear 5 untuk siapkan study. Alhamdullilah berbaloi. Cuma sekarang kena naikkan balik la. Ada petua naikkan berat badan?
 
Rasanya last 40kg ni masa anak dara je kot. Dah kahwin selalu maintain 43-44kg. Huhu. Nak naik 1kg pun susah tau. Paling senang nak naik - pregnant lagi - heh. Tak leh kesian Amani kecil lagi. So camno - kena makan banyak la cam gini. Huhu

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop