@ Berakhir sudah

Tuesday, October 8, 2013

Dari last week Ibu bz giler dengan konvo, kelas pastu ada nak submit paper. So sangat bz tak dan nak berblog. Hujung minggu pula diserang sakit kepala :(. So memang burn jelah hujung minggu. Jadi makanya hari ni curi-curi masa update cerita konvo minggu lepas.

Alhamdullilah, berakhir sudah  perjuangan yang penuh dengan cabaran, dugaan dan ayaq mata. Rasa sedih bila kemas bilik study, susun kertas-kertas jurnal yang penuh satu bilik. Rasa macam baru lepas pulang satu peperangan yang hebat. Nak kata rasa gembira, takde la sangat, rasa lega - memang ya. Lega sebab dah settle satu fasa dalam perjuangan, lepas ni perjalanan baru dah tak perlu sepanjang ini lagi tempohnya. Apa-apa pun, Ibu bersyukur pada Allah dan sangat berterima kasih kepada semua yang memberi sokongan kepada Ibu selama ni. Ini je gambar yang ada - nanti akan letak gambar dari kamera pula ye.


 
Gambar atas pentas
 
 
Amik skroll


Gambar dengan Ayah - Tq so much atas kesabaran dan sokongan

 

Kawan-kawan seperjuangan di UM



 
Tq pada family yang banyak membantu dalam mengharungi perjuangan ini. Tolong bagi semangat, tolong jaga anak-tanpa semua, mungkin belum selesai
 
 
Us


Alhamdullillah atas kurniaanmu



7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Allene said...

alhamdulillah.. tahniah ibu... =)

Huda@Hood said...

ALhamdulillah!

Tahniah Kak!

Eh. DOktor!

:)

Liza Yati said...

Tahniah dr yana!!

~ N.I.N.A ~ said...

Congrats Dr. Liyana :)....doakan utk saya jugak utk habiskan phd next..insyaallah

SyahNur said...

alhamdulillah.. tahniah.. usaha yg sgt berbaloi... ;)

@e_da said...

tahniah yana.. tumpang gembira atas kejayaan... pengorbanan yg berharga

Sayangku Zie said...

TAHNIAH... SELESAI SUDAH...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop