@ Feeling Down

Sunday, October 27, 2013

Hari ni rasa sedikit down. Sebab orang yang dianggap sahabat baik - tak sebaik yang disangka. Nampaknya hanya kita yang anggap dia sebagai sahabat dan saudara. Cuba bantu dia di saat kesusahan, meneman dia di saat diperlukan. Tapi bila kita perlukan, nyata dia tiada. Sedih pula rasa. Ibu memang kalau nampak macam kurang mesra. Tapi once Ibu baik dengan seseorang, Ibu akan take care dia macam adik, kakak, saudara. Tapi kalau dia sebaliknya, kita nak buat macam mana kan. Takpelah Ibu, buka mata tu. Kuatkan semangat.
 
 
13-balloon-lonely-girl-sad
 
P.s: Dah..dah..jangan dok berjiwang. Anak dah memanggil tu. Huhu.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn Sani said...

I dh terkene byk kali.... Sedia sgt!!

Lovely Ayun said...

kita pun pernah rasa mcm ibu rasa.. kdg2 rasa nak give up tlg org.. tp bila2 fikir2 smula.. x patut buat kita mcm tu, Allah tau niat kita, bykkan zikir, jgn fikir perkara2 sedih.. Insha Allah okey..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop