@ Inner Baju Labuh @ ThePopLook

Thursday, October 31, 2013

Ibu ada banyak collection inner baju. Buat nak pakai dengan blouse yang jarang. Selalu beli kat Jalan TAR inner baju yang RM10 tu je. Tapi tula. Singkat. Last year Ibu sempat beli inner baju atau dia panggil Basic Top kat ThePopLook. Hmm memang best inner die. Labuh (sampai paha) dan kain die pun melekat sedap di badan. Hari tu Ibu beli warna Navy dan Grey.
 
Tadi dapat email dari ThePopLook. Saje je klik. Sekali tengok die mai lagi inner baju ni. Apa lagi kawan-kawan. Jom beli sebelum sold out. 
 
 
 
Ada pelbagai warna. Aik awat gambar suma kot belakang ni. Belasah jelah ye. Nak tunjuk warna yang ada je. Ibu dah beli. Hehe. Korang jemputlah ye.
 
Liza Basic Top - Black
 
 







 

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Rozita said...

yg biasa mmg singkatkan..? yg ni sedang elok je..

Qashmere said...

menariknya

erin na said...

mcm mn nk beli sis..

Yana said...

Beli kat ThePopLook - free postage :)

SK DESA JAYA JENGKA said...

Nk sgt cari bj inner yg labuh pastu bawah dia kembang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop