@ My new blog

Tuesday, October 1, 2013

Dari mula belajar lagi dah buat blog ni http://liyanashuib.blogspot.com/- . Tapi tak terupdate. Sekarang Ibu nak aktif balik dalam blog ni. Dari 2 bulan lepas Ibu dah renovate dan update slow-slow. Banyak dah perubahan. Niat blog ini dibina ialah untuk share ilmu yang dikumpul sepanjang tempoh bergelar pelajar. Insyaallah akan Ibu kongsikan apa yang dipelajari. Simpan sorang-sorang pun nanti lupa. Baik catat di sini. Jemput follow ye dan tinggalkan link disana. :)


 

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mysha said...

selamat berblog kembali.. sy pun da lama tinggal blog bila nak tukar skin jenuh tak mau2 hu3

Elyn Sani said...

Ramai member blog yg dh tak berblog. Rase mcm sunyi pulak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop