@ Hilang

Monday, November 11, 2013

Em minggu ni bz skit so insyaallah ibu akan update keputusan contest minggu depan ya. Eh lari topik. Topik nak cite ialah jaket aka sweater ammar hilang. Huhu. Ammar tertinggal masa main badminton dengan ayahnya.

Ibu memang cerewet bab jaket ni sebab Ammar jenis tak tahan sejuk. Kalau p giant tu pun kena pakai. Kat sini nak cari yang kain berkualiti mahal. Kalau yang harga ok2 nipis sangat pula. Ammar punya ibu pesan pada bespren masa die g US. Murah la kan kat sana.

Apa nak buat ammar. Dulu dah hilang jaket aka sweater yang beli kat sydney. Kali ni hilang lagi. Nampaknya ibu kena mulakan pencarian jaket Ammar. Huhu. Err ada sesapa nak p US? ;p



Jaket kelabu yang sudah entah ke mana
posted from Bloggeroid

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

~emi~ said...

Wahhh..jauhnya dia beli jaket.

Aty_Fared said...

alahai sayang nyer hilang....

Maria said...

Saya ada di States... Jaket apa nak cari... 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop