@ Tidur Yang Cukup

Wednesday, November 13, 2013

Ternampak ini di Facebook. Wah Ibu tak cukup 7-9 jam ni. Tolak campur bangun dodoikan Amani malam lagi. Tu tak kira kalau terpaksa bangun buat kerja lepas budak-budak tidur. Huhu. Tak cukup beauty sleep gitew. Kat opis bila lepas lunch tu mula la berat je mata - tapi Ibu tak reti plak nak nap-nap ni. Konsep Ibu alang nak tidur biar atas katil, berselimut dan 2-3 jam. Haha. Tapi lama gile dah takde nikmat tidur siang gitu. Hehe.
 
Dari jadual ni, Amani pun tak cukup 12-14 jam. Dia susah nak tidur dan bangun awal. Lepas ni kena tidur awal lagila nampak gaya. Penting budak-budak cukup tidur. Otak mereka berkembang masa tidur (pernah baca di mana tah). Bagi mak-mak, penting juga cukup tidur, kalau tak sakit kepala, sakit badan mula la datang. Huhu. Emm korang macam mana, cukup tidur?
 
Sumber: FB

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Puan Ida said...

ida pun selalu x ckup tdur heheh
yela kene bangun mlm nyusukan elman
elman pun sama x ckup tido huhuhu
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni

Cik Salju said...

Assalamualaikum,

maaf, i nak tumpang beritahu tentang sebuah posting yang hot & info yang sangat penting bagi kita semua umat islam di negara ini.

Tolong klik & baca di sini->http://anjungrakyat.blogspot.com/2013/11/melayu-adik-beradik-yahudi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop