@ Amani & Tudung Syria Kanak-kanak Yang Comel

Monday, January 27, 2014

Amani kalau mood ok nak juga pakai tudung. Selalu Amani pinjam tudung Ibu, sekarang tak perlu lagi. Amani dah ada tudung sendiri. Hehe. Rasa kiut sangat tengok tudung kecik.


Beli di mana. Boleh tgk di LINK ni. Sekarang promosi hanya RM18 sepasang. Ada pelbagai warna lagi.. Tudung yang Ibu beli ni saiz S - muat untuk kanak-kanak berumur 3-8 tahun.

 
Antara pilihan warna - ada banyak lagi. Ingat nak beli satu lagi untuk Amani. Buat koleksi :P Yelah kain dia sedap and selesa - bukan senang nak cari. Tak gitu Amani :)

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop