@ Berikrar di Wall of Softness

Monday, January 13, 2014

Pernah dengar Kleenex® Wall of Softness? Kleenex telah melancarkan kempen ‘Kleenex® Share the Softness’ bertujuan mencapai 5,000 ikrar dan dengan pencapaian ini, Kleenex® akan memberi sumbangan wang tunai RM10,000 kepada kanak-kanak kurang bernasib baik dari Sekolah Fugee. Kempen ini berujuan untuk diingatkan untuk mempraktikkan sifat kelembutan dalam kehidupan sesama sendiri, turut kepada kanak-kanak yang memerlukan kelembutan di Sekolah Fugee, sebuah pertubuhan amal yang memberi pendidikan asas kepada kanak-kanak pelarian dari Somalia. #kleenexsoftness.
 
Kleenex® Wall of Softness ialah di mana kita lakukan ikrar di wall Kleenex– jadikannya peringatan kepada kita bahawa setiap perlakuan kecil mampu memberi pengertian besar kepada orang tersayang dalam kehidupan kita. Ok Ibu punya ikrar ialah - "pastikan ibu akan salam, peluk dan cium anak-anak ibu semasa bangun pagi, tidur dan juga time pergi dan balik kerja". Ibu nak anak-anak Ibu peluk Ibu sampai Ibu tua :P.


Salam Amani


Peluk dan Cium

 Kami Berikrar :)

Kami sudah - anda bila lagi? Sertai Kleenex®, Deborah Henry dan Sharifah Amani untuk melakukan ikrar untuk mempraktikkan perlakuan kelembutan hari ini, bukan sahaja di ‘Kleenex® Wall of Softness’ dan ‘Kleenex® Softness Store’, tetapi juga di www.facebook.com/Kleenex.Malaysia. Seratus pengikrar pertama setiap hari akan mendapat pek tisu Kleenex® secara percuma! Seterusnya, kongsi gambar anda melakukan ikrar dan berpeluang memenangi percutian bernilai RM3,000 serta wang saku berjumlah RM2,000!  

Dapatkan maklumat terkini tentang kempen terbaru serta lokasi ‘Kleenex® Wall of Softness’ dan ‘Kleenex® Softness Store’ melalui laman Facebook Kleenex® (www.facebook.com/Kleenex.Malaysia). Cari atau tag kami melalui #kleenexsoftness dalam instagram, facebook dan twitter anda untuk menyertai perjuangan Kleenex® Share the Softness hari ini. Untuk maklumat lanjut tentang Kleenex®, sila hubungi Talian Mesra Pelanggan Kimberly-Clark di 1-800-82-1188 (bebas tol) pada hari bekerja dari jam 9.00 ke 5.00 petang.     

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop