@ Setelah Lama Menghilang

Saturday, January 25, 2014

Kalau perasan sebulan dua ni memang Ibu jarannnnnnnnggg sangat update. Sibuk tu biasala. Tapi sebenarnya Ibu kurang sihat. Kesihatan yang tak mengizinkan buat Ibu nak baring je, mengadap apa pun tak larat. Alhamdullilah lately macam semakin ok. So boleh kembali ke asal Insyaallah.
 
Alhamdullilah juga walaupun blog tak berupdate, banyak rezeki blogging masuk. Rezeki 2014 agaknya. Ibu kena susun jadual lebih sekarang sebab sekarang dah melapor diri bekerja. Dulu time belajar bolehla susun masa ikut suka kan. Dah kerja ni, banyak meeting la discussion la. So masa siang tu memang tak sempat nak mengadap blog. Malam pula Ibu banyak spend masa dengan Ammar dan Amani. Oh ya Ammar dah sekolah  - nanti Ibu cerita entri lain ya. So sekarang pukul 10 malam semua dah tidur. Tak larat dah nak stay up macam dulu. Huhu.
 
Oklah setakat ni dulu. Banyak lagi nak update. Lebih-lebih lagi pasal budak berdua tu. Heh. Ada kerja nak kena siap - minggu depan workshop. Ok chayok2 Ibu. Selamat beristirehat di hari cuti semua :)

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop