@ Inilah penyebabnya

Wednesday, February 26, 2014

Ramai tanya kenapa diam je sekarang, jarang update sampai bersawang blog. Sebab sibuk dengan kerjakah? Ehem yelah sebab dulu belajar masa flexible sekarang memang sangat sibuk - masih belajar ekjas diri dengan masa. Banyak kena belajar - teaching, supervising, buat research - macam-macam lagilah. Tapi, tu sebenarnya masih ok lagi. Sebab utama blog ini bersawang ialah..jeng jeng jeng..

 
 
Haha. Ya Ammar dan Amani nak dapat adik. Hmm rezeki yang tak diplan. Alhamdullilah. Cuma kali ni agak struggle sebab morning sickness (aka all day sickness) agak teruk dan berlanjutan hingga ke bulan ke empat. Oh ya dah 17 weeks :P. Makanya semua kerja bergerak sangat sangat perlahan lebih-lebih lagi part membaca dan menulis. Huhu.
 
 
Sekarang alhamdullilah getting better - walaupun masih mual dan pening tapi dah kurang. Tengah cover semua kerja tertunggak. Insyaallah akan aktif balik blogging. Korang doakan semuanya selamat ya. Insyaallah.

@ Promosi RM20 sahaja!!

Thursday, February 20, 2014

 
 PROMOSI RM20 sahaja!!
 
Termurah di pasaran untuk pyjama GW
 
Sehingga Sabtu 22/2/2014, 11.55 malam sahaja!!
 
Nak order sila KLIK SINI
 
GW Black CAR 
95 (2T)  -Available
 
GW Blue Cool
130 (6T) -Available
 
GW Blue Dinasour
95 (2T) - Available
110 (4T) - Available
130 (6T)- Available
 
 
 
GW Blue Owl
130 (6T) -Available
 
 
 
GW Blue Whale
110(4T) -Available
120(5T) -Available
130(6T) -Available
 
 
 
GW Brown Lion
 
 
110 (3T) -Available
130 (6T)- Available
140 (7T)  -Available
 
 
 
GW Cute Bear
95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
 
 

GW Flower Cat
130 (6T)- Available
 
 
 
 
GW Dream Cat
 
95 (2T) - Available
 

GW Flower Cat
100 (3T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available 
 


GW Green Castle
95 (2T) - Available
110 (4T) - Available
130 (6T)- Available


 
GW Green Cat
 130 (6T)- Available
140 (7T) - Available
  
 
 
GW Green Lion Butterfly
 95 (2T) -Available
100 (3T) - Available
110 (4T) -Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
 
 
 
 GW Red Baby
95 (2T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
 
 
GW Mint Dinasour
95 (2T) - Available



GW Orange Pinochio
95 (2T) - Available
110 (4T) -Available

120(5T)-Available
130 (6T)- Available





GW Pink Bear
110 (4T) - Available
140 (7T) - Available


 
 
GW Pink Rabbit 
 95 (2T) - Available
130 (6T)- Available


 
GW Red Bear

 95 (2T) - Available
140 (7T) - Available
 

GW Red Cat

95 (2T) - Available
100 (3T) - Available
110 (4T) - Available 
120 (5T) - Available 
130 (6T)- Available

 


GW Sky Fairy  
 95 (2T) - Available
120 (5T) - Available
130 (6T)- Available



 GW Yellow Princess
95 (2T) - Available
110 (4T) - Available

120 (5T) - Available
130 (6T)- Available
140 (7T) - Available



 
Pink Horse 
9-12M - Available
12-18M - Available
 
 
 
Pink Hearts
9-12M - Available
12-18M - Available
 

 
 
Pink Bunny 
9-12M - Available
12-18M - Available

 
 
Blue Aeroplane
9-12M - Available
18-24M - Available
18-24M - Available
 
 
 
Blue Bird 
9-12M - Available
18-24M - Available
 
 
 
White Butterfly 
9-12M - Available
12-18M - Available
 
 
 
Blue Ship
9-12M - Available
12-18M - Available
18-24M - Available
 

 
 
3pc Red Car
9-12M - Available
18-24M - Available
 
 
 
 
 
Green Car 
3-6M -Available
6-9M - Available 
12-18M -Available
18-24M - Available
 

 
 
Green Horse
12-18M - Available
18-24M - Available

 
 
Grey Car
3-6M - Available
6-9M - Available 
9-12M - Available
12-18M - Available 
 

 
 
Grey Giraffe 
3-6M - Available
6-9M - Available 
9-12M - Available
12-18M - Available 
18-24M - Available

 
 
 
Pink Cat
9-12M - Available
12-18M -Available
18-24M - Available
 





 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop