@ Capai impian anda dengan Friso Gold “Our Today Moments” Contest

Tuesday, February 11, 2014

Masih ingat entri berkenaan “Masa Kita”( http://babyibu.blogspot.com/2014/01/masa-kita.html)? Entri tu berkenaan bagaimana kita as ibu bapa perlu luangkan masa yang berkualiti bersama anak kita. Kita perlu mencipta “Our Today Moments” bersama anak-anak kita di mana kita perlu ketepikan seketika kesibukan seharian dan enjoy masa tersebut sepenuhnya. Selalu kalau kami pergi travel, mesti sebab hal kerja; Ayah ke Ibu ke ada urusan. So berjalannya macam kelam kabut dan kepenatan – yelah kalau pergi atas urusan keja mesti masanya singkat. Kalau boleh Ibu teringin nak bawa mereka travel dengan penuh ketenangan dan enjoy the moments (tak perlu kelam kabut). Pergi melawat zoo, berkelah tepi pantai dan berehat menikmati pemandangan. 
 
Tapi yelahkan – pergi travel mestilah perlukan $$ yang banyak. Dengan anak ramai – faham-faham ajelah. Tapi jangan risau – kita boleh mula memasang impian untuk “Our Today Moments” dengan Friso Gold “Our Today Moments” Contest. Friso Gold meminta ibu bapa nyatakan keinginan apa yang kita nak buat bersama dengan anak kita (tak kisah apa jenis aktiviti: kecil ke besar) dan Friso Gold akan membantu pemenang untuk mencapai impian tersebut. Ha macam menarik kan? Boleh kita mencipta impian yang akan diingati oleh anak-anak kita sampai dia besar nanti.

 



 Bagaimana nak sertai? Mudah sahaja – Ibu kasi cara-caranya di bawah ni:
 
  1. Purchase any participating Friso Gold product – Frisomum Gold, Friso Gold 3 or Friso Gold 4 (any size)
  2. Tell us one special experience (big or small) that you have always want to do together with your child but have not been able to and why.
  3. Complete your personal particulars.
  4. Attach proof of purchase (original Friso Gold scoop from any participating product) to contest form.
  5. Mail to PO Box - Friso Gold “Our Today Moments” Contest, P.O.Box 3202, 47507 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Apa hadiahnya?


a. Early Bird prize x 100: Entry tickets (2 adults & 2 kids) to Legoland Malaysia worth RM540 each

b. Grand Prize x 100: A special experience for the parent and child worth up to RM10,000 each.


Tempoh pertandingan: 13th January 2014 – 28th February 2014

 Hmm bestkan. Mari kita lakarkan impian dan sertai pertandingan ini. Mana tahu impian kita tercapai.


Untuk maklumat lanjut berkenaan Friso Gold “Our Today Moments” Contest: https://www.facebook.com/FrisoGrowingUpTogether dan http://www.friso.com.my/activities/our_today_moments









0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop