@ Inilah penyebabnya

Wednesday, February 26, 2014

Ramai tanya kenapa diam je sekarang, jarang update sampai bersawang blog. Sebab sibuk dengan kerjakah? Ehem yelah sebab dulu belajar masa flexible sekarang memang sangat sibuk - masih belajar ekjas diri dengan masa. Banyak kena belajar - teaching, supervising, buat research - macam-macam lagilah. Tapi, tu sebenarnya masih ok lagi. Sebab utama blog ini bersawang ialah..jeng jeng jeng..

 
 
Haha. Ya Ammar dan Amani nak dapat adik. Hmm rezeki yang tak diplan. Alhamdullilah. Cuma kali ni agak struggle sebab morning sickness (aka all day sickness) agak teruk dan berlanjutan hingga ke bulan ke empat. Oh ya dah 17 weeks :P. Makanya semua kerja bergerak sangat sangat perlahan lebih-lebih lagi part membaca dan menulis. Huhu.
 
 
Sekarang alhamdullilah getting better - walaupun masih mual dan pening tapi dah kurang. Tengah cover semua kerja tertunggak. Insyaallah akan aktif balik blogging. Korang doakan semuanya selamat ya. Insyaallah.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mytOme bOutique said...

alhamdulillah... rezki kita juga ni... eqyn 2 mths... mabuk2 petang...kol 5pm mula la dia melepet.... congraatulation ibu.

Yana said...

tahniah juga pada eqyn :) samala kita. petang melepet. malam trus pinau2 je.

.Edi.Jie. said...

congrats..moga semuanya berjalan lancar...

Asyikin Azizan said...

Alhamdulillah.. tahniah. sama lah kita, rezeki Allah nak bagi. bezanya kalini saya x alah apa2. sebab tu sampai x perasan. dah nak masuk 3 month pun.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop