@ Jatuh cinta dengan Frozen

Monday, April 7, 2014

Ammar dan Amani suka betul lagu dari file Frozen. Selalu suruh Ibu buka di YouTube. Memang best lagu - maknya pun suka sekali :P.

 

Bila tengok budak-budak nyanyi comel je..

 
 
Tapi bila tengok cerita tu ada dua benda Ibu sedih:
 
  • Bila kakaknya tak boleh main dengan adik, sedih je adiknya kesunyian. Bila tengok lagu "Do you Want To Build A Snowman" - huhu sayu rasa.
  • Bila mak ayah mereka hilang di laut. Dok terpikir if terjadi apa-apa kat Ibu Ayah, macam mana la nasib anak kita. Huhu. Semoga dijauhkan, semoga kita umur panjang sampai anak kita besar. Insyaallah.
 

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Linda said...

Salam kenalan.. ramai kanak2 suka crita n lagu frozen.. termasuk anak I laaa., hehe btw, jemput datang blog sy yer:
http://pearlbeautymomma.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop