@ Bebas, Aktif dan Selesa bersama Huggies® Dry Pants

Monday, June 23, 2014

Ibu memang gemar menggunakan Huggies® Dry Pants. Lebih-lebih lagi Cik Amani untuk kegunaan Cik Amani kita yang aktif ni. Anak dara sorang ni memang gemar meng'explore' dan aktif bergerak ke sana sini. Oleh itu Ibu kena pilih yang terbaik supaya Amani sentiasa selesa, kering dan mudah bergerak. Meh tengok gambar Amani di rumah. Ni baru lepas pakai Huggies® Dry Pants - pakai seluar tak sempat dah main.
 


 
Selesa bergerak



Ha panjat kerusi pula
 

 
Lompat pula
 
 
Dulu Ammar pakai sekarang Amani pula

Macam tu la Amani seharian. Jadi pemilihan diaper yang tahan lasak dan selesa dipakai sangat penting. Kalau tak mesti dah bocor. Sebab itu Ibu pilih Huggies® Dry Pants  - senang dipakai, selesa digunakan dan sesuai dengan aksi aktif Amani. Heh.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop