@ Kerusi IKEA Murah

Monday, September 1, 2014

Kerusi Ikea yang solid wood memang bagus. Tapi mahaalll. Dulu dah pernah beli 2 untuk dapur. Ingat nak cari satu lagi. Maklumlah ahli dah bertambah. Heh. Sebelum deliver hari tu sempat ke Ikea. Ibu terjah section As If dia. Dah banyak kali pergi tapi tiada yang best. Agaknya ramai dah tahu so barang cepat habis. Dulu ramai tak tahu so barang banyak. Kali ni alhamdullilah ada kerusi kayu yang cantik. Macam biasa dalam 50% harga asal. Dapatlah dalam Rm80. Ingat nak beli hitam macam dalam gambar sebab cantik sangat tapi ayah cakap tak match pula dengan yang dah ada. So beli yang warna coklat juga. Yeayy. Lepas ni aim nak cari meja dapur yang besar sikit pula. Huhu.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Lynn Hamzah said...

kalau la IKEA tu ada kat JB tentu selalu pergi...hihihi...barang2 IKEA memang best...

safurara said...

lamanya rara x g ikea.

DYatie said...

Cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop