@ Merdeka la Ibu

Sunday, September 7, 2014

Takde kena mengena dengan hari merdeka. Merdeka sebab dah habis pantang. Hehe. Boleh makan macam biasa tapi sedih my mom dah balik dah so kena masak sendiri makanya tak best juga. Huhu.

Semalam first time bawa Amina keluar. Itu pun sebab ada blogger event. Johnson blogger event. Alhamdullilah Amina ok je. Bolehla p redeem voucher jusco dan pi makan dulu sebelum pi event. Pasal event lain entri ya. ;) kalau blog via hp ni pendek-pendek je reti. Huhu.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mommy Lyna said...

Aduhai lamanya tak visit korang.. dari berdua dah bertiga dah Amar & adik-adiknya.. take care Yana!

MyRule said...

Salam...la... U ke y i jumpa kat jj avent tu ek ;)
I yang sebelah tu..baby yang kuat nangis tu hehe
Salam kenal :)

SyamilaMohd said...

baca tajuk dah tahu merdeka daro pantang sbb ada gambar baby... ;-)

Caroline Sungkim said...

Feeling abis pantang tu mmg best.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop