@ Audio Parenting Bijak

Thursday, October 9, 2014

LS ternampak testimoni Audio Parenting Bijak di FB. Rata-rata komennya positif. Parenting Bijak ini adalah nukilan Prof. Dr. Rozieta Shaary. Nak pergi seminar tak sempat jadi inilah solution terbaik. Tengah promosi pula tu kan. LS nak imrove parenting skill. Banyak nak kena belajar. Anak dah makin besar maka mehla sesame kumpul ilmu. Insyaallah nanti LS bagi testimoni kat sini ye. :)
 
 

Dari FB Prof:
Assalamualikum dan Salam Sejahtera Semua,

Alhamdulillah, hati Ibu begitu gembira hari ini kerana setelah beberapa bulan Ibu dan tim bertungkus-lumus untuk menyiapkan projek terbaru Ibu ini. Iaitu sebuah Audio Class atau Audio Kit, Parenting Bijak!

Tujuan kami menghasilkan Audio Class ini adalah kerana setiap kali Ibu mengadakan Seminar Parenting Bijak, ramai para ibu dan bapa yang terkilan kerana tidak dapat hadir disebabkan kangkangan masa atau tiada siapa yang hendak menjaga sikecil dan pelbagai sebab lagi.

Selain itu, bagi peserta yang telah menghadiri seminar, mereka sering meminta agar mereka dapat menerima ilmu secara berterusan dan juga 'refresh' segala pembelajaran yang telah mereka perolehi daripada seminar supaya mereka dapat kekal meningkatkan ilmu dan motivasi diri untuk menjadi Ibu dan Bapa yang lebih berwibawa, sekali gus membesarkan anak-anak yang Cemerlang.

Memikirkan bagaimana Ibu dapat memenuhi keperluan-keperluan ini, maka dipermudahkan oleh yang Maha Mengetahui untuk Ibu menghasilkan class audio. Dengan ini, bila anda memilikinya, anda akan dapat melalui dan memperolehi segala ilmu yang ibu kongsikan bersama para alumni program Parenting Bijak di mana jua anda berada.

Selalunya sebuah audio kits berharga di sekitar RM200++ kerana nilai tinggi yang boleh diperolehi secara mudah dan berulang disamping dapat mengikut masa anda sendiri. Namun, Ibu mahu ramai orang mampu memilikinya, oleh itu walaupun nilai ilmu yang dikongsikan di dalam audio class ini melebihi RM1000, anda boleh memilikinya dengan hanya melabur RM67. Ini adalah tawaran istimewa sehingga 31 Oktober 2014.

Ibu sarankan anda klik link dibawah SEGERA
www.parentingbijakmp3.gr8.com


0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop