@ Baju Nursing dan Maternity Murah

Thursday, October 16, 2014

Memang sukar nak cari baju nursing dan mengandung yang murah dan cantik. Di pasaraya banyak kedai - tapi mahal. Jadi apa lagi - Google la. Maka sekarang LS selalu beli baju untuk mengandung dan nursing di satu laman web ni SummerGlitz. Murah dan so far kualiti dia memuaskan. Masa mengandung banyak beli baju pergi kerja kat sini. Cantik-cantik kemeja dan blouse dia.



Sekarang cari baju menyusu pula. Selalu LS beli yang simple pakai harian macam kat bawah ni. LS memang pakai hari-hari sejak dari Amani lagi. Kain pun sedap.






Banyak lagi pilihan. Nak yang blouse, dress - semua ada. Boleh tengok di sini ya - http://summerglitz.com.my/.  Pembelian lebih RM100 free postage.
 
P.s: Ini review ikhlas di hati pengguna tegar :P

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Lynn Hamzah said...

boleh la try terjah nanti...ingat nak cari baju preggy juga nie...

h- Zinnirah said...

setakat ni tak pernah beli baju preggy sebab perut tak besar sgt. tp nak jugaklah kalau ada rezeki yg ke3 nanti sebab boleh jadi baju nursing terus

Ainul Mustafa said...

saya selalu beli kat mumsluv. koleksi dia boleh pakai p keje, jalan2

http://jalanabadi172784.blogspot.com/2015/01/baju-menyusu-yang-cantikselesa-dan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop