@ Jom Tengok Persembahan Dugrostar!!

Wednesday, October 22, 2014

Ramai dah join Dugrostar. Dugrostar™ ialah platform seni persembahan mengujakan anjuran Dugro®, jenama susu formula untuk kanak-kanak membesar.


Ammar tak join la - malu di pentas katanya. Heh. Tapi kat rumah nak pula try Dugrostar STEP. Bawah ni gambar Ammar try step Dugrostar. Oklah Ibu bagi 3 bintang :p.


Bagi Ibu bagus juga event macam ni, dapat serlahkan bakat dan juga tingkatkan keyakinan anak kita. Plan nak bawa Ammar dan Amani pergi tengok persembahan secara live peserta akhir Dugrostar™. Seramai dua ratus lapan puluh (280) finalis akan disenarai pendek untuk peringkat seterusnya yang melibatkan persembahan langsung di tujuh pusat membeli-belah di seluruh Malaysia yang akan diadakan dari 24 Oktober hingga 16 November. Haa mesti meriah. Comel je budak-budak suma nanti. Lokasi yang terlibat ialah:
 
  • KB Mall, Kelantan 24-25 Oktober 2014
  • Plaza Merdeka, Sarawak 31 Oktober-2 November 2014
  • Sunway Pyramid, Selangor 31 Oktober-2 November 2014
  • One Borneo, Sabah 8-9 November 2014
  • Mahkota Parade, Melaka 7-9 November 2014
  • KSL Mall, Johor Bahru 7-9 November 2014
  • Queensbay Mall, Pulau Pinang 14-16 November 2014 
Masanya ialah dari pukul 10.00pagi hingga 10.00malam. Banyak aktiviti menarik seperti:
  • Dugrostar STUDIO
  • Dugrostar STYLE
  • Dugrostar CELEBRITY
  • Dugrostar BEAT
  • Dugrostar STEP
  • Dugrostar JUMP
  • Dugrostar CREATIVE

Ada juga peluang keemasan untuk menangi hadiah wang tunai RM 1,000 di Dugrostar STUDIO. Anak kita juga boleh menyanyi, menari atau bermain alat-alat muzik secara PERCUMA dan pemenang akan dimaklumkan pada 30 November 2014. Ha menarik kan? Moh kita sama-sama pi.

Untuk maklumat lanjut tentang Dugro® dan Dugrostar™, layari www.dugro.com.my atau hubungi Dumex CareLine di 1-800-38-1038.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop