@ Jom Tengok Persembahan Dugrostar!!

Wednesday, October 22, 2014

Ramai dah join Dugrostar. Dugrostar™ ialah platform seni persembahan mengujakan anjuran Dugro®, jenama susu formula untuk kanak-kanak membesar.


Ammar tak join la - malu di pentas katanya. Heh. Tapi kat rumah nak pula try Dugrostar STEP. Bawah ni gambar Ammar try step Dugrostar. Oklah Ibu bagi 3 bintang :p.

video

Bagi Ibu bagus juga event macam ni, dapat serlahkan bakat dan juga tingkatkan keyakinan anak kita. Plan nak bawa Ammar dan Amani pergi tengok persembahan secara live peserta akhir Dugrostar™. Seramai dua ratus lapan puluh (280) finalis akan disenarai pendek untuk peringkat seterusnya yang melibatkan persembahan langsung di tujuh pusat membeli-belah di seluruh Malaysia yang akan diadakan dari 24 Oktober hingga 16 November. Haa mesti meriah. Comel je budak-budak suma nanti. Lokasi yang terlibat ialah:
 
  • KB Mall, Kelantan 24-25 Oktober 2014
  • Plaza Merdeka, Sarawak 31 Oktober-2 November 2014
  • Sunway Pyramid, Selangor 31 Oktober-2 November 2014
  • One Borneo, Sabah 8-9 November 2014
  • Mahkota Parade, Melaka 7-9 November 2014
  • KSL Mall, Johor Bahru 7-9 November 2014
  • Queensbay Mall, Pulau Pinang 14-16 November 2014 
Masanya ialah dari pukul 10.00pagi hingga 10.00malam. Banyak aktiviti menarik seperti:
  • Dugrostar STUDIO
  • Dugrostar STYLE
  • Dugrostar CELEBRITY
  • Dugrostar BEAT
  • Dugrostar STEP
  • Dugrostar JUMP
  • Dugrostar CREATIVE

Ada juga peluang keemasan untuk menangi hadiah wang tunai RM 1,000 di Dugrostar STUDIO. Anak kita juga boleh menyanyi, menari atau bermain alat-alat muzik secara PERCUMA dan pemenang akan dimaklumkan pada 30 November 2014. Ha menarik kan? Moh kita sama-sama pi.

Untuk maklumat lanjut tentang Dugro® dan Dugrostar™, layari www.dugro.com.my atau hubungi Dumex CareLine di 1-800-38-1038.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop