@ Esok last day: Jom serlahkan bakat dengan Dugrostar

Saturday, October 11, 2014

Esok adalah tarikh akhir untuk menyertai Dugrostar. Dengan Dugrostar™, setiap kanak-kanak berpeluang menjadi bintang! Peluang ini terbuka kepada kanak-kanak dalam dua kategori berasaskan umur: tiga hingga enam tahun dan enam tahun lebih hingga 10 tahun. Peserta dalam setiap kategori umur boleh menyertai dalam tiga segmen ini – menyanyi, menari, bermain alat muzik atau gabungan kesemua bakat ini, serta membuat persembahan secara individu atau berkumpulan sehingga seramai enam orang.
 
 
Ammar pun nak jadi Dugrostar

Err nak menyanyi ke menari?
 
Kepada mak bapa yang anak-anak yang berbakat boleh cuba masuk Dugrostar. Bagi diorang tingkatkan keyakinan diri dan tunjukkan bakat mereka. Maklumat nak masuk adalah di bawah ini:
 
 FAKTA-FAKTA DUGROSTAR™
 
 
• Dari sekarang hingga 12 Oktober, sertailah ibu bapa di seluruh Malaysia untuk menonjolkan bakat istimewa anak mereka dengan menyertai peluang yang unik ini. Ibu bapa boleh mendaftarkan anak mereka dalam tiga cara:
  1. dengan memuat naik video persembahan anak mereka di www.dugro.com.my;
  2. idengan mengunjungi siri jelajah terpilih di seluruh negara di mana rakaman langsung boleh dibuat di Gerai Rakaman Dugrostar™; atau
  3. dengan menyerahkan borang pendaftaran yang telah lengkap diisi bersama rakaman persembahan anak mereka dan menghantarkannya ke alamat yang dinyatakan pada borang pendaftaran.
Jangan lupa masukkan kod rujukan video: HH0015

Penyertaan dalam Dugrostar™ adalah percuma tanpa memerlukan bukti pembelian!
• Kanak-kanak juga boleh menikmati koleksi eksklusif barangan Dugrostar™ dengan pembelian Dugro® bungkusan 900g dalam tempoh kempen, seperti beg piano atau gitar, jaket eksklusif dan jam tangan, serta banyak lagi!

 
Ops Amani pun nak masuk

Untuk maklumat lanjut tentang Dugro® dan Dugrostar™, layari www.dugro.com.my atau hubungi Dumex CareLine di 1-800-38-1038.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop