@ Sayang Adik peluk-pelukkan

Wednesday, October 8, 2014

Ammar dan Amani dua-dua suka baby. Ammar ok - sekali sekala dia datang cium dan cak Amina. Kalau minta tolong jaga adik time Ibu pergi toilet/solat/mandi pun boleh harap.
 
 

 Kes teringin nak riba adik
 
Lain pula dengan cik Amani. Sayang adik. Sayang sangat2. Huhu. 24 jam keje nak gomol adik. Nak kiss la peluk la. Sampai budak tu tengah tidur pun boleh jaga. Ibu risau sebab dalam nak kiss n peluk tu bolehla jadi kes tertarik tangan, tertekan perut dan mcm2. Huhu. Takpalah ya, yang penting sayang adik.
 
 
Adik tidur pun dipeluknya
 
Apa pun Alhamdullilah dengan kurniaan 3 penceria rumahtangga ni. Ayah kata boleh satu lagi ni? Ibu kata--erkkkkkkkkk....
 

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

εïзmummyHazaεïз said...

Sayang abang kakak kat adik ye...

Eliss Mie said...

comelnya kakak dan abang jaga adik yer.. nuha skang dah dibuli adik..huhuhu

amirah said...

alololo...comelnyaaa pandai jaga adik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop