@ Tempah party pack untuk birthday anak @Fancy PartyBox

Monday, October 13, 2014

Dah lama nak blog pasal ni. Tahun ni kan first time Ammar tadika - jadi first time kena bagi gift kat kawan-kawan kat sekolah. Budak-budak sekarang kan pandai minta macam-macam. Tema nak minion ya Ibu. Oklah nak. Nak buat sendiri tak reti takde masa maka LS tempah dengan bespren LS, AzzaMoro @Fancy PartyBox

 
 
Boleh request any gift set di Fancy PartyBox. LS request yang paing simple - ada pensel, sharpener dan pembaris. Cukuplah tu kan. Heh Mak sep budget. Comel sangat design dia.
 

 
Ammar is turning 6: Personalized Stationary
 
 
Siap dengan beg kertas (boleh nak tambah gift lain kemudian mcm food ke)
 
LS sangat puas hati. Banyak lagi design lain boleh request. Boleh tengok di FB Fancy PartyBox ye :)

 
Ada Frozen


 
Thomas pun ada

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

My Aisy said...

waa...cantiknya...cam best jek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop