@ Fun Run - World Hemophilia Day

Sunday, May 17, 2015

Semalam kami sekeluarga join Fun Run untuk World Hemophilia Day. Ibu bawa Anmar dan Amani. Dua-dua semangat pukul 6.15 dah bangun.

Lepas senamrobik, dalam pukul 9 pagi start lari. Ammar dan Ayah laju ke depan. Ibu lari dengan Amani. Huhu. Mula-mula laju kemain. Baru satu kilometer dah berhenti. Muka dah pucat. "Penat Ibu, nak dukung".  Hoho buat dah. Ibu dukung tapi sat-sat saja sebab tak larat. Maka dihentam menangis.

Nasib baik la ada student Ibu lalu. Boleh tumpang balik. Hehe. Ayah kata ngelat. Ngelat pun ngelat la. Rasa senget dah pinggang ni.

Masa upacara penutup. Ammar dapat lucky draw. Rezeki alhamdullilah. Maka kesimpulan cite ni adalah - next time nak lari bawa Amani sila fikir 1000 kali ye Ibu. Huhu.

Ps: Hari ni badan dah sakit kesan semalam. 😷

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
baguih3
helathy xtvt with kids :)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop