@ Kalau dah anak dara namanya

Tuesday, May 3, 2016

Ibu ada dua anak dara. Amani tak ambil port sangat part bersiap. Tapi anak dara kecil si Amina ni memang gemar bersiap. Kalau Ibu bersiap dia dah siap tadah muka. Nak pakai bedak la krim la lipstick la. Huhu.

Paling Ibu stress if dia dapat peluang 'mengemas' meja make up Ibu. Huhu. Memang habislah. Ada yang terkorban nanti. Krim dan essense Ibu dah selamat dituang ke lantai. Sk2 tu nak oi. Terus pakai ja brand apa ada. Hihu. Lipstick pun ditonyoh ke muka. Nasib jenis asah. Memang nangis kalau fikir. Apa nak buat. Nampak gaya nnti abisla handbeg n barang Ibu yang lain. Hehe. Anak oh anak.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zulhilmitempoyak said...

hahaha... comel ja.. hehe

eima said...

tudia ... abis satu muka ... kes tgk mama die dok melawa je la ni kan

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop