@ Starting Over

Tuesday, October 18, 2016

Lama tak update blog kan. Makin tak sempat sekarang. Sekarang tengah cuti bersalin jadi adalah ruang sikit nak tenung2 apa yang patut. Walaupun masih tengah belajar imbangkan masa dan cara untuk tangani 4 anak, banyak projek kena run juga.

Projek apa? Ha projek kemas rumahlah. Time ni la boleh curi-curi masa kemas itu ini. Operasi Bersih gitu. Selain tu kena susun atur a lot of things. Kira macam starting over everything dgn harapan everything akan lebih organize lepas ni. Harapnya lah kan. 😂. Ok will update again ya.

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop